CEO-V szemüvegkeretek

INNOVATÍV TECHNOLÓGIA ÉS FUNKCIONALITÁS


A CEO·V szemüvegkeret a funkcionalitást és praktikumot kereső vevők igényére válaszul született meg. A CEO·V modellek számos olyan új lehetőséget kínálnak, mely kifejezetten hasznos a szemüvegviselők számára mind a tárolás, és a tisztítás terén is. A tervezők célja a legjobb összehajtható szemüvegkeret megalkotása volt. A CEO-V keretek a kiváló formatervezésnek és gyártásnak köszönhetően az üzleti életben használt szemüvegeknek a legmagasabb szintjét alkotják. A CEO-V megalkotott egy új szemüveg koncepciót az üzleti világ számára, amely egyesíti a minőséget és stílust a tökéletes funkcióval. Használat után a CEO-V kereteket nyakban tarthatod a szabadalmaztatott mágneses megoldással, vagy az ultravékony formatervezett tokjába rejtheted, melyben az ujjakra húzható tisztítókendőt is elhelyezték.

 

 

ceo-v.jpg

Lássuk hát egyenként a CEO·V szemüvegkeretek előnyeit:

  •  A szárakat borító szilikon bevonat segítségével a szemüvegkeretet egy könnyed mozdulattal a nyakába akaszthatja, így véget vethet az idegesítő szemüveg-keresgélésnek.

  •  Szintén a szárakat borító szilikonnak köszönhetően a keret a fémallergiások számára is tökéletes viselet.

  •  A speciális szárkialakításnak köszönhetően a szemüveg nem csúszkál a füleknél és a szem és szemüveglencse közti távolság is állítható, így kényelmes látást biztosít.

  •  A szemüveg szára nem csak behajtható, de függőlegesen is mozgatható, így mikor nem használja, kényelmesen viselheti a nyakában a keretét.

  •  A szemüveg olyan jól összecsukható, hogy a szemüvegtok csak néhány mm vastag, így nadrág- vagy zakózsebben is tökéletesen elfér.

 

 

 

Különböző felületek játéka (Mod. 301)
A CEO·V modell férfias megjelenését a szögletes lencseforma garantálja. A keret első részének fényes arany színe és a matt barna szár kontrasztjának kifinomultsága külön figyelmet érdemel. A szemüvegkeret 5 színben rendelhető, fekete (Col. BK), barna (Col. BR), arany (Col. GG), szürke (Col. GU) és ezüst (Col. SS).
34.900Ft 29.900Ft

 

 

Különleges dupla híd (Mod. 303)
A dupla híddal ellátott CEO·V szemüvegkeret különlegessége, hogy a híd felső íve speciális módon, elölről kapcsolódik a kerethez, így külön díszítőelemnek hat, miközben funkcióját sem veszti el. A szemüvegkeret belső részének eltérő színezete viselés közben speciális effektként működik és különleges megjelenést kölcsönöz viselőjének. A modell 5 színvariáción található meg az optikai szaküzletekben: kék (Col. Bl), barna (Col. BR), arany-fekete (Col. GD), arany-barna (Col. GG) és ezüst (Col. SS).
34.900Ft 29.900Ft

Elérhetőségek

Kerekegyházi optika:
Kerekegyháza Andrássy Gyula utca 59.
Tel: 06-20/808-7887

Nyitvatartás
H-P: 8:00-12:00
        13:00-17:00

Szombat: 8:00-10:00
Vasárnap: ZÁRVA

Email: andrassyoptika@gmail.com

Ugrás fel