Jaguar: a sportos és elegáns férfiak kiegészítője

Mesésen kényelmes, erőt sugárzó exkluzív megjelenés... A jaguar márkanév egyet jelent a fejlődéssel, a dinamizmussal. Hisszük, hogy az autó a legélőbb dolog, amit ember valaha készített. Érezze Ön is azt a büszkeséget, melyet a Jaguar tervezői éreznek, díjnyertes modelljük vezetés közben, és tapasztalja meg, mi teszi ezeket az autókat igazán élővé.

1922 fontos évszám a Jaguar történetében, ez volt az a dátum, amikor a Jaguar név egybeforrt a kifinomult  és vonzó prémium kategóriás autómodellekkel. A vállalat több mint kilcven éve folyamatosan tökéletesíti tervezési és gyártási folyamatait, hogy a kiváló mérnöki munkát a lenyűgözőszaktudással egyesítve kivételes, teljesítmény-központú luxus autókat és sportautókat készítsen, melyek olyan vezetési élményt nyújtanak, melyet csak egy Jaguar autóban ülve érezhetünk.

 

A Jaguar Spirit szemüvegkeretekből árad a Jaguar életérzés. Dinamikus formavilág, a kiváló szaktudás és mérnöki tervezés tökéletes kombinációja teremti meg a Jaguar sportautókhoz és a űjaguar életérzéshez passzolószemüvegkeret kollekciót. Minden egyes Jaguar szemüvegkeret tervezésekor a formatervezők a legújabb Jaguar autókat használják kiindulási alapul.

Fontos szempont, hogy a szemüveg viselésekor is azt a sportos eleganciát érezzük, amit a Jaguartól elvárunk. Ezt legjobban úgy érhetjük el, ha anyagában és megjelenésében ugyanazokat az anyagokat, formákat és színvilágot használjuk, amik a kocsik külső és belső megjelenését jellemzik. 

A finom részletek és az apró kényelmi funkciók különböztetik meg a prémium termékeket az átlagostól. A tiszta titániumból készült Jaguar keretek lézercsíkozása és az egyedi csuklómegoldás biztosítja, hogy a maximális kényelem mellett, egy tartós, hosszú távon divatos és hordható szemüvegkeretet választhasson. Az év slágere a karbon anyagok megjelenése, mint dekorációs elem az új Jaguarok belső terében és a kereteken egyaránt.

 

Elérhetőségek

Kerekegyházi optika:
Kerekegyháza Andrássy Gyula utca 59.
Tel: 06-20/808-7887

Nyitvatartás
H-P: 8:00-12:00
        13:00-17:00

Szombat: 8:00-10:00
Vasárnap: ZÁRVA

Email: andrassyoptika@gmail.com

Innovációt eredményező eszköz beszerzése az ANDROVER 2000 Bt.-nélfejlesztes logo

GINOP-2.1.8-17-2018-02876 

ANDROVER 2000 BT. 20 757 500 Ft támogatást nyert „A KKV-K VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE ADAPTÍV TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ RÉVÉN”c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 50 %-a volt.

Jelen projekt keretén belül 1 db NextSight Nexy Transret funduskamerát, 1 db Huvitz Kaiser HPE 8010X csiszolót, 1 db Huwitz Kaizer HAB 8010X letapogató-feltűzőt és 1 db Huwitz HRK-8800A autorefrakto-keratometert szereztünk be, melyekkel orvosi eszköz gyártása tevékenységünk jelentős innovációs fejlesztésen ment keresztül. A fejlesztéssel hatékonyabbak, versenyképesebbek vagyunk és a minőség is javulást mutat.

A projekt 2019.09.26-én került befejezésre.

A pályázatot készítette a Forrás Centrum Kft. pályázatíró cég.

Ugrás fel