NyitóoldalTermékeinkKontaktlencsékHavi vagy kéthetes kihordású lencse

Havi vagy kéthetes kihordású lencse

Havi vagy kéthetes kihordású lencse

Ár érték arányban a legközkedveltebb lencse. Egy hónapig vagy két hétig használható márkától függően reggeltől estig a gyártó ajánlása alapján, napi tisztítással speciális tisztító folyadékkal. A kiterjesztett viseletű szilikon-hydrogél lencsék már 30 napi, azaz éjjel-nappali folyamatos használat mellett is elérhetők. Mindenkinek javasoljuk a prémium minőségű nagy oxigén áteresztésű szilikon-hidrogél lencséket, melyek a nap folyamán kényelmesebbek, magas komfortérzetet biztosítanak. Segít frissen és nedvesen tartani a szemet még nagy kihívást jelentő extrém körülmények között is. A kontaktlencsék védik szemünket a káros UVA és UVB sugaraktól.

 

ACUVUE® OASYS® withHYDRACLEAR® PLUS A HYDRACLEAR® PLUS5 technológiának köszönhetően a kontaktlencse ultra sima, puha és könnyen nedvesíthető, így olyan érzés, mintha egyáltalán nem is viselne lencsét. Mivel az anyaga a kivételes szilikon-hidrogél, a senofilcon A, a lencse még jobb oxigénáteresztő képességgel rendelkezik, ezzel segít, hogy egészséges kinézetű maradjon a szeme. Az UV-szűrő képessége2 több mint 95% az UV-A és 99% az UV-B sugarak esetében.
Elérhető sphérikus és tórikus (cylinderes) kivitelben.

 

 

ACUVUE OASYS kontaktlencse
Biofinity:Az Aquaform® Comfort Science™ technológia felhasználásával készül. Ez a következő előnyöket nyújtja a viselők számára:Természetesen hidrofil lencse, amely magába zárja a vizet, minimalizálva a kiszáradást. Egy lencse, amely nedvesítő anyagok nélkül is nedves marad. Rugalmas, alacsony modulusú, lágy és kényelmes lencse. Az Aquaform Comfort Science kényelmes, nedvesedő és lélegző kontaktlencséket biztosít. Elérhető sphérikus és tórikus (cylinderes) kivitelben. Biofinity kontaktlencse
Pure Vision® 2 HD: Kristálytiszta, éles látás még a rossz fényviszonyok között is a High Definition™ Optikának köszönhetően. A Comfort Moist™ technológia már rögtön behelyezés után is kiemelkedően magas kényelmet biztosít. Kivételes oxigénáteresztő képességnek köszönhetően egész napon át ragyogó, tiszta szemeket biztosít. Rendkívül könnyű kezelhetőség, leheletvékony lencsék.Elérhető sphérikus és tórikus (cylinderes) kivitelben. Pure Vision kontaktlencse

Elérhetőségek

Kerekegyházi optika:
Kerekegyháza Andrássy Gyula utca 59.
Tel: 06-20/808-7887

Nyitvatartás
H-P: 8:00-12:00
        13:00-17:00

Szombat: 8:00-10:00
Vasárnap: ZÁRVA

Email: andrassyoptika@gmail.com

Innovációt eredményező eszköz beszerzése az ANDROVER 2000 Bt.-nélfejlesztes logo

GINOP-2.1.8-17-2018-02876 

ANDROVER 2000 BT. 20 757 500 Ft támogatást nyert „A KKV-K VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE ADAPTÍV TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ RÉVÉN”c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 50 %-a volt.

Jelen projekt keretén belül 1 db NextSight Nexy Transret funduskamerát, 1 db Huvitz Kaiser HPE 8010X csiszolót, 1 db Huwitz Kaizer HAB 8010X letapogató-feltűzőt és 1 db Huwitz HRK-8800A autorefrakto-keratometert szereztünk be, melyekkel orvosi eszköz gyártása tevékenységünk jelentős innovációs fejlesztésen ment keresztül. A fejlesztéssel hatékonyabbak, versenyképesebbek vagyunk és a minőség is javulást mutat.

A projekt 2019.09.26-én került befejezésre.

A pályázatot készítette a Forrás Centrum Kft. pályázatíró cég.

Ugrás fel