NyitóoldalTermékeinkKontaktlencsékKontaktlencse ápolószerek

Kontaktlencse ápolószerek

Univerzális kontaktlencse ápolószerek folyamatosan kondicionálja a kontaktlencsék felületét és hosszú ideig megtartja annak nedvességét, elsőrendű csíraölő hatékonyságot biztosít a szemet károsító korokozók széles skálája ellen.

 

 

OPTI-FREE® PureMoist®: A HydrGlyde® nedvesítő mátrixot tartalmazó OPTI-FREE®PureMoist® többfunkciós fertőtlenítő oldat egy egyedülálló összetételű formula, amely: 16 órán át tartó nedvesítést biztosít, naponta eltávolítja a zsírokat és a fehérjéket, ezáltal biztosítja az éleslátást, hatékony csíraölő összetétel, amely gyengéd a szemhez.

 

 

OPTI-FREE PureMoist kontaktlencse ápolófolyafék

OPTI-FREE® Express® többfunkciós fertőtlenítő oldat nedvesen és frissen tartja kontaktlencséit és kényelmes viselést biztosít egész napon át. Elfelejtheti a száraz, viszkető és fáradt szem érzését és hosszú ideig élvezheti a nedvesebb és frissebb kontaktlencsék által biztosított kényelmet.Az OPTI-FREE® Express® kifejezetten a hidrogél lencséhez lett kifejlesztve.


Hatás mechanizmus: Polyquad - antibakteriális hatás, Aldox - gomba és acanthamoeba elleni hatás, Citrát - fehérje eltávolítás, Poloxamin - zsírok eltávolítása, AMP (animo-metil-propanol) - fehérje lerakódás meggátlása.

 

 

OPTI-FREE Express kontaktlencse ápolófolyadék

 

A ReNu® MultiPlus® univerzális kontaktlencse ápolószer folyamatosan kondicionálja a kontaktlencsék felületét és hosszú ideig megtartja annak nedvességét.

 

 

 

 

ReNu MultiPlus kontaktlencse ápolófolyadék

Biotrue™ multifunkciós ápolófolyadékot az emberi szem biológiája ihlette, így nem csak kristálytiszta tekintetet, de hosszantartó kényelmes lencseviselést biztosít. Úgy működik, mint az emberi szem, igazodik az egészséges emberi könny pH értékéhez, tisztít és küzd a kórokozók ellen.

Biotrue multifunkciós ápolófolyadék

 

Options Multi: Fertőtlenít, eltávolítja a fehérjéket és zsírokat. Nedvesen tart,biztosítja a higiénikus tárolást.  Az ápolószer minden hasznos tulajdonságát egyesíti, amit egy modern kontaktlencse ápolószernek tudni kell: egyszerre fertőtlenít és távolítja el a lencsén lerakódott fehérjéket. Options Multi kontaktlencse ápolófolyadék

Elérhetőségek

Kerekegyházi optika:
Kerekegyháza Andrássy Gyula utca 59.
Tel: 06-20/808-7887

Nyitvatartás
H-P: 8:00-12:00
        13:00-17:00

Szombat: 8:00-10:00
Vasárnap: ZÁRVA

Email: andrassyoptika@gmail.com

Ugrás fel