NyitóoldalTermékeinkNapszemüveg

Nike napszemüveg

Nike napszemüveg

A Nike küldetése, hogy új távlatokat nyisson a világ összes sportolója számára, hogy a legjobb lehetőséget kínálja azoknak, akik a szemüvegek stílusában és funkciójában az innovációt keresik. A Nike cég története egy kézfogással kezdődött, az Oregoni Egyetemen 1957-ben. Akik kezet ráztak: az akkor már híres atlétika edző, Bill Boweman és tanítványa, a középtávfutó Phil Knight. Őket tekinthetjük a Nike alapítóinak. 

 

Bővebben...

Julbo napszemüveg

Julbo napszemüveg

A Julbo napszemüvegek amellett, hogy teljes biztonságot nyújtsanak szemeidnek a káros sugarakkal szemben, tökéletes komfortérzetet biztosítanak ergonómikus keret-kialakításuknak és professzionális lencséiknek köszönhetően, hogy mindig élvezhesd a szabadban eltöltött időt, legyen szó egy extrém túráról az Alpokban, vagy egy könnyed kajaktúráról az Adrián.

Bővebben...

Rudy Project napszemüveg

Rudy Project napszemüveg

 Rudy Project lelke a fejlett technológia és a tudomány. A Rudy Projectnek éve óta praktikus és sokoldalú termékeket gyárt. A fő cél a magas technikai színvonalon történő, forradalmi újdonságokat felsorakoztató lencsegyártás. A cserélhető lencsés (Quick Change) kialakítás alap technológia a Rudy Project technikai és sportszemüvegeinek körében. 

 

Bővebben...

Maui Jim napszemüveg

Maui Jim napszemüveg

Üdvözöljük a színek világában!

A Maui Jim 30 évvel ezelőtt kezdett a gyönyörű Hawaii strandokon napszemüvegeket árulni. Ma már a világon szinte mindenhol létezik Maui Jim képviselet és vezetővé vált a prémium polarizált napszemüvegek szegmensében.


„ A nap éppen annyira része az életünknek, mint a levegő, amit belélegzünk. Nincs senki, aki a napsütést jobban ismeri vagy többre becsüli, mint mi.“

Bővebben...

Elérhetőségek

Kerekegyházi optika:
Kerekegyháza Andrássy Gyula utca 59.
Tel: 06-20/808-7887

Nyitvatartás
H-P: 8:00-12:00
        13:00-17:00

Szombat: 8:00-10:00
Vasárnap: ZÁRVA

Email: andrassyoptika@gmail.com

Innovációt eredményező eszköz beszerzése az ANDROVER 2000 Bt.-nélfejlesztes logo

GINOP-2.1.8-17-2018-02876 

ANDROVER 2000 BT. 20 757 500 Ft támogatást nyert „A KKV-K VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE ADAPTÍV TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ RÉVÉN”c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 50 %-a volt.

Jelen projekt keretén belül 1 db NextSight Nexy Transret funduskamerát, 1 db Huvitz Kaiser HPE 8010X csiszolót, 1 db Huwitz Kaizer HAB 8010X letapogató-feltűzőt és 1 db Huwitz HRK-8800A autorefrakto-keratometert szereztünk be, melyekkel orvosi eszköz gyártása tevékenységünk jelentős innovációs fejlesztésen ment keresztül. A fejlesztéssel hatékonyabbak, versenyképesebbek vagyunk és a minőség is javulást mutat.

A projekt 2019.09.26-én került befejezésre.

A pályázatot készítette a Forrás Centrum Kft. pályázatíró cég.

Ugrás fel