NyitóoldalTermékeinkNapszemüvegNike napszemüveg

Maui Jim napszemüveg

Maui Jim napszemüveg

Üdvözöljük a színek világában!

A Maui Jim 30 évvel ezelőtt kezdett a gyönyörű Hawaii strandokon napszemüvegeket árulni. Ma már a világon szinte mindenhol létezik Maui Jim képviselet és vezetővé vált a prémium polarizált napszemüvegek szegmensében.


„ A nap éppen annyira része az életünknek, mint a levegő, amit belélegzünk. Nincs senki, aki a napsütést jobban ismeri vagy többre becsüli, mint mi.“

 

Ez az „Aloha-Spirit“ minden általunk gyártott napszemüvegben jelen van. Egyedülálló szabadalmunk a Polarized Plus2 technológia hatásosan semlegesíti a vakító fényt és szabadon engedi élveznünk a természet csodálatos színeit. Kiváló védelmet nyújt viselőjének a káros UV-sugárzás, valamint a zavaró fényvisszaverődés ellen. A Maui Jim Polarized Plus2 napszemüveglencsék különböző fajtái: polikarbonát, szilikát (ST) és az új fejlesztésű Maui EvolutionTM, amely a polikarbonát és szilikát pozitív tulajdonságait egyesíti magában. Kitűnő látásélmény és felületi keménység, valamint könnyű és törhetetlen alapanyag. A lencséket polarizáló, bi-gradiens és tükröződésmentesítő bevonattal kombináljuk. Lakkréteg és termikus kemény bevonatok biztosítják a karcállóságot, a vízlepergető réteg teszi teljessé a komfortos viseletet. Lencséinket semleges szürke, Maui rozé, HCL bronz és HT zöld színekben gyártjuk.
 

A Maui Jim napszemüvegek természetesen korrekciós lencsékkel, egyfókuszú és progresszív lencsékkel is rendelkezésre állnak, akár digitális felületkialakítású kivitelben(FreeForm Design) is. Optimális fényvédelem és látásjavítás egyben.

 

Próbáljon fel egy Maui Jim napszemüveget és élvezze a színek csodálatos világát!

Elérhetőségek

Kerekegyházi optika:
Kerekegyháza Andrássy Gyula utca 59.
Tel: 06-20/808-7887

Nyitvatartás
H-P: 8:00-12:00
        13:00-17:00

Szombat: 8:00-10:00
Vasárnap: ZÁRVA

Email: andrassyoptika@gmail.com

Ugrás fel