NyitóoldalKedvezmények

Kedvezmények

Cégeknek:
10 fő feletti cégeknél ingyenes helyszíni komputeres látásvizsgálat, helyszíni szemüvegkeret kiválasztással, egyedi kedvezményes árakkal.

Ön és kollégái naponta 4 óránál többet töltenek a számítógép előtt?Számítógépes munkavégzés - szemvizsgálat kedvezmények

Előfordult már, hogy Ön vagy kollégái munkájuk végzése közben hamar elfáradtak, látásuk homályossá vált? Szemük fájt, szúró, égető érzésük volt? Szeretne kipihent, aktív, figyelmesebb munkatársakkal dolgozni? Gondolkozik azon, hogyan növelhetné beosztottai juttatásait, miközben költségeit csökkenti?
Céges szemüveg kedvezmények

 

 

 

 

 

 

 

 

A képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági feltételeiről szóló jogszabályok:

  • 50/1999. (XI.3.) EÜM rendelet
  • 3/2002 (VII.30.) ESZCSM rendelet.


A rendelet értelmében a képernyő előtti munkavégzéshez használt dioptriás szemüveg költségként elszámolható. Az előírt kötelezettség teljesítéséhez kedvező ajánlatunk lehetőséget nyújthat cégüknek, hogy tervezhetetlen és esetleg feleslegesen magas kiadásoktól megkímélve, igény szerint akár a munkahelyükön, az Önöknek legmegfelelőbb áron lássák el a dolgozóikat, a szükséges éleslátást biztosító munkaszemüvegekkel.

 

Cégünk vállalja a rendeletben előírt vizsgálat szakszerű elvégzését, védőszemüveg készítését.

Ha önnek, vagy kollégájának szemüvegre van szüksége, de nem viseli azt, terheli vegetatív idegrendszerét, ami gyors fáradást és idegrendszeri kimerültséget okoz. Gondoskodjon munkatársai erőltetéstől mentes, hatékony, nyugodt munkájáról!

Szemüveg készítési céges kedvezmény

 

Elérhetőségek

Kerekegyházi optika:
Kerekegyháza Andrássy Gyula utca 59.
Tel: 06-20/808-7887

Nyitvatartás
H-P: 8:00-12:00
        13:00-17:00

Szombat: 8:00-10:00
Vasárnap: ZÁRVA

Email: andrassyoptika@gmail.com

Ugrás fel