NyitóoldalTermékeinkKontaktlencsék

Kontaktlencsék

A kontaktlencse lehetővé teszi, hogy viselője szabadon mozogjon, sportoljon, szórakozzon. Nem határolja be a látóteret, nem változtatja meg a szem nagyságát és lehetővé teszi a teljes aktív életet. Olyan palettát kínálunk, ahol mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő, legkényelmesebb lencsét. Léteznek napi és havi kontaktlencsék. Gyártják egy- és többfókuszúban, sphérikus és tórikus (cylinderes) kivitelben és szinte bármilyen színben.

 

FONTOS INFORMÁCIÓ: Kontaktlencse viselőknek a normál higiénés szabályokat be kell tartaniuk! Segítséget nyújt ennek elsajátításában munkatársunk.

 

Kontaktológus-optometrista bevonásával megtanítjuk a kontaktlencsék helyes használatára, tanácsot adunk a lencsék viseléséhez elengedhetetlen higiéniához és szokásokhoz. A személyes találkozások során alkalom nyílik a viselés során felmerült problémák, észrevételek megbeszélésére. Többféle kontaktlencse kipróbálására van lehetőség, így könnyebb eldönteni, hogy az Ön számára melyik a legjobb, a legkényelmesebb és melyik ápolószer ajánlott a kiválasztott lencséhez. A rendszeres ellenőrzések során időben ki tudjuk zárni az esetleges szövődményeket, így módunkban áll azokat megelőzni.

 

Elérhetőségek

Kerekegyházi optika:
Kerekegyháza Andrássy Gyula utca 59.
Tel: 06-20/808-7887

Nyitvatartás
H-P: 8:00-12:00
        13:00-17:00

Szombat: 8:00-10:00
Vasárnap: ZÁRVA

Email: andrassyoptika@gmail.com

Ugrás fel