NyitóoldalHírekTeljes körű UV-védelem

Teljes körű UV-védelem

Szemünk egész nap, az év minden részében ki van téve az UV-sugárzás okozta veszélyeknek. Bár szükségünk van az UV-sugárzásra a D-vitamin miatt, az UV-sugárzás túlzott mennyiségben káros lehet szemünk egészségére nézve - a szürkehályog kialakulásának leggyakoribb oka, illetve különböző szempanaszokat és szembetegségeket idézhet elő.

 

Bár az UV-szűrővel rendelkező szemüveglencse alapanyagok kiszűrik a szemből érkező UV-sugarakat, a szemüveglencse hátsó felületéről visszatükröződő UV-sugaraktól nem védik meg szemünket.

Az UV Control a lencse belső felületére felvitt felületkezelés, mely megvédi a szemet a visszaverődő UV-sugárzástól, és így a Hoya UV-védelmet biztosító alapanyagaival együtt teljes körű védelmet nyújt a Nap káros UV-sugaraival, és az UV-sugárzás okozta veszélyekkel szemben.

Minden ember ki van téve az UV-sugárzás okozta veszélyeknek, ezért mindenkinek ajánlott az UV Control réteg, aki megfelelő óvintézkedéseket szeretne tenni szeme védelme érdekében. Azonban vannak olyan csoportok, amelyek az átlagosnál jobban ki vannak téve ezeknek a veszélyeknek, számukra különösen ajánlott a HVLL UV Control felületkezelés:

 • gyerekek
 • szabadtéren sok időt töltő személyek
 • idős emberek


Az UV Control felületkezelés előnyei:

 • Megóvja a szem körüli bőrt az UV-sugárzás okozta öregedéstől
 • Megóvja a szemet a káros UV-sugaraktól
 • Megvéd az UV-sugárzás okozta szempanaszokkal és szembetegségekkel szemben

Az UV Control a Hoya legellenállóbb felületkezelésével, a Hi-Vision LongLife réteggel kombinálva kapható, így a 100% UV-védelem mellett a következő előnyöket is biztosítja a szemüvegviselőknek:

 

 • A létező legtartósabb felületkezelés

Hi-Vision-LongLife-logo
 • Tökéletes tükröződésmentesség
 • 50%-kal karcállóbb elődeinél
 • Tartós víz- és szennyeződéstaszító hatás
 • Antisztatikus hatás, ami megakadályozza, hogy a por megtapadjon a lencse felületén

 

A HVLL UV Control lencsék egyedülálló kompozíciója és a különböző rétegek közötti tökéletes tapadás biztosítja a lencsék rendkívüli teljesítményét, továbbá extra védelmet és nyugodt, tiszta látást biztosít a szemüvegviselőknek.

 


 

 

Elérhetőségek

Kerekegyházi optika:
Kerekegyháza Andrássy Gyula utca 59.
Tel: 06-20/808-7887

Nyitvatartás
H-P: 8:00-12:00
        13:00-17:00

Szombat: 8:00-10:00
Vasárnap: ZÁRVA

Email: andrassyoptika@gmail.com

Innovációt eredményező eszköz beszerzése az ANDROVER 2000 Bt.-nélfejlesztes logo

GINOP-2.1.8-17-2018-02876 

ANDROVER 2000 BT. 20 757 500 Ft támogatást nyert „A KKV-K VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE ADAPTÍV TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ RÉVÉN”c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 50 %-a volt.

Jelen projekt keretén belül 1 db NextSight Nexy Transret funduskamerát, 1 db Huvitz Kaiser HPE 8010X csiszolót, 1 db Huwitz Kaizer HAB 8010X letapogató-feltűzőt és 1 db Huwitz HRK-8800A autorefrakto-keratometert szereztünk be, melyekkel orvosi eszköz gyártása tevékenységünk jelentős innovációs fejlesztésen ment keresztül. A fejlesztéssel hatékonyabbak, versenyképesebbek vagyunk és a minőség is javulást mutat.

A projekt 2019.09.26-én került befejezésre.

A pályázatot készítette a Forrás Centrum Kft. pályázatíró cég.

Ugrás fel